2019 Boek: Secrets of neglected places

In dit grote koffietafel boek word je door middel van fotografie en poëzie meegenomen op een revolutionaire reis door het verleden. Waar je een wereld ziet die verder gaat dan de huidige architectuur. Ik wil je meenemen naar een tijd van ontdekkingen en historie. Laat al je gedachten afdwalen en probeer het leven dat zich hier heeft afgespeeld voor te stellen. Laat de poëzie, dat geschreven is door Heather Beamish, je leiden door de gangen vol liefde, leed, verdriet en verval. Klik hier om het boek te bestellen.

2015 Boek: Journey to Forgotten Dreams

Je droom van vandaag, is het verleden van morgen. Open je ogen en ervaar deze utopie. Treed binnen en stap in de wereld van de vergane glorie. Geruïneerde panden, verlaten huizen of het karakter van een oud klooster. Een gebouw met een verhaal. De schoonheid van verval, de waarde van materialisme welk we zomaar verwaarloosd hebben. Afbrokkelende plafonds die tot instorting leiden en verf dat van de muren afbladdert. Boomstammen die de vloeren doen bewegen en het klimop door het venster dat het plaatje siert. De krachtige maar tegelijkertijd mooie verandering van tijd. Moeder natuur neemt het over. De adrenaline van het bezoeken van deze locaties die nooit zonder gevaar zullen zijn en het tonen van prachtige beelden waar niemand naar om heeft gekeken, zorgen ervoor dat ik, juist deze verscholen plekken een mooi gezicht wil geven.   Klik hier om het boek te bestellen.

TIJDSCHRIFTEN

2017 Tijdschrift: APL Fotomagazine #20

Ik wil mensen laten zien hoe schitterend verval kan zijn. Kunststromingen die terugkomen in de oude architectuur zoals we deze in de hedendaagse bouw nog maar weinig terugzien. Geschiedenis van panden met een waar verhaal en de kleine huisjes waar mensen een lange tijd gewoond hebben. Al deze prachtige locaties wil ik graag met jullie delen door middel van fotografie.

2014 Tijdschrift: Platform Fotografie #6

Verlaten en vervallen gebouwen, waarin de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Huiskamers die door de aanwezigheid van meubels en andere huiselijke spulletjes doen vermoeden dat er gisteren nog iemand heeft gewoond. Een dikke laag stof verraadt echter dat hier lange tijd geen voet is gezet. Het vastleggen van dit soort vergane glorie is de droom van Urbex (Urban Exploring)-fotografen.